Observatori Moviments Socials: repressió laboral, víctimes del treball precari

TECOSA ACOSA

Repressió laboral: Víctimes del treball precari.

http://tecosa-acosa.blogspot.com.es/

@TecosaAcosa #DavidSeQueda

Tecosa practica la repressió laboral/sindical que s’exerceix d’una manera abusiva, amb el silenci massiu dels mitjans de comunicació, els jutges, les lleis…

L’empresa Outsmart Assistance S.L, client de Tecosa del grup Siemens, exerceix contra un dels seus treballadors pel fet d’exercir i exigir els seus drets a l’empresa, aquesta pren mesures d’acosament laboral i vol traslladar a David a Madrid a 600km de casa seva, un trasllat de l’Aeroport de Barcelona a Madrid que de no acollir-se el treballador podria ser acomiadat amb tant sols 20 dies per any treballat.

El passat 7 de gener l’empresa Outsmart Assistance SL , empresa dedicada a precaritzar les relacions laborals mitjançant la fórmula cada vegada més estesa de la subcontractació , va evidenciar un cop més la persecució i l’assetjament laboral de tot aquell que reclama els seus drets i demana el que legalment és seu , imposant unilateralment el trasllat del nostre company TecosaAcosaDavid al·legant raons organitzatives. La qüestió és que la notificació d’aquest trasllat va venir després que David presentés diferents denúncies evidenciant manques en matèria de prevenció laboral sota les quals Tecosa els fa treballar .

David realitzava tasques de manteniment a l’aeroport de Barcelona per a l’empresa client Tecosa que pertany al gegant Alemany Siemens , un cop més Siemens fa gala del seu fosc passat utilitzant empreses subcontractades per augmentar beneficis i desprendre dels costos laborals dels seus treballadors mitjançant la precarització i externalització dels seus serveis, no dubtant un moment en utilitzar tècniques d’assetjament i terror psicològic a tot aquell que s’oposi resistència .

Tecosa passa a engrossir la llista d’aquestes empreses que no dubten a acollir-se a pràctiques repressives davant la més mínima mobilització dels i les treballadores .

Tecosa és d’aquestes empreses que no només deixa als i les treballadores sense les seves condicions de treball , sinó també sense el seu dret a reclamar-les.

Si l’empresa no recula, David haurà de començar a treballar a l’Aeroport de Barajas de Madrid el 24 de febrer. Per denunciar aquests fets davant la ciutadania, CNT va iniciar una campanya solidaria amb diferents actes, com una roda informativa al mateix Aeroport del Prat, per solidaritzar-se amb David.

TecosaAcosa2

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s