D_Campanya – Municipals 2015 Montcada i Reixac

La campanya electoral per les Municipals 2015 dóna els seus “primers trets” de sortida

La campanya electoral en Montcada i Reixac, que algunes formacions polítiques van començar abans de la tardor de l’any passat, comença a mostrar alguns missatges carregats de certa ironia entre les formacions polítiques que fins ara governen en coalició a l’Ajuntament de Montcada i Reixac des de 1999, l’any del primer pacte de govern entre PSC i CiU (PSCyU).

Actualment a Montcada i Reixac visquem un panorama polític marcat per la MH alcaldessa imputada, el no del PSC en contra de la celebració del 9N, Lafarge, la degradació de l’entorn natural, l’atur, les urgències 24H… motius que potser passarà factura a les dues formacions, però en tot cas no s’han mostrat en un ambient estrany a l’hora d’aprovar els pressupostos de l’any 2015.

Mostrar-vos un punt del programa electoral per les municipals 2011 de CiU, i una frase on es pot llegir a la propaganda del PSC en clau precampanya, que mostra, o jo vull creure que mostra, un cert distanciament entre les dues formacions polítiques de Montcada i Reixac, clar que puc ser mal pensat i tan sols és un petit retret entre aquestes formacions.

Amplieu imatge:

psc - Còpia

LVdR D_Campanya

Durant aquests mesos de campanya electoral LVdR estarà pendent i intentarà esbrinar quins propòsits per part de les dues formacions tenen en formar un govern de coalició, en un hipotètic cas que tornessin a dependre una de l’altra, que en el cas que tornessin a formar-lo i complir el mandat 2015-2019, arribarien a complir dues dècades de govern, però PSCyU no serà qui acapari la nostra atenció.

LVdR durant aquest mesos de campanya farà seguiment dels moviments de les velles i noves candidatures, farem un seguiment de la vida política no tan sols de la política institucional, sinó també de qualsevol opció política que es presenti per la transformació social.

Campanya Pre…, precampanya… és campanya!

Quan es presenta als diaris i televisió als partits polítics en una de les seves funcions, sortir al carrer per vendre’ns la papereta, ens presenten aquests fets com que ja estan en precampanya o campanya electoral. Si val per res la meva opinió, crec que quan un partit polític fa alguna cosa cara a l’electorat, ho fa per il·lusionar a aquests votants i fer-los creure’ls que poden estar tranquils amb la gestió del govern en les mans dels triomfadors i les triomfadores, gràcies a una part de l’electorat que l’han atorgat el desitjat triomf, i això algunes ho fan des del primer moment que surten a la palestra.

Això ho veureu normalment, és molt corrent que facin gala de que han fet per penjar-se la medalla = obtenir més vots, mentre et claven un sermó de regeneració política i tal, amb premi de consolació per aguantar el sermó: un globus, un caramel i un pamflet carregat de les seves promeses (normalment són les mateixes de la campanya anterior però amb alguna novetat més actual), també ho fan algunes formacions opositores a l’actual govern, a Montcada i Reixac uns dels partits que surt més al carrer és Ciudadanos (C’s) formació no exempta de polèmiques.

Per no allargar-me massa, i com que aquesta campanya electoral per les Municipals 2015 de Montcada i Reixac pinta molt interessant, per començar recollirem algunes notícies que apareixent al diari local de Montcada i Reixac, La Veu, i també de Les Altres Veus i d’altres mitjans informatius que facin referència a assumptes relacionats amb la vida política de Montcada i Reixac.

imagesCAGSV1VA

Ciudadanos C’s

28/11/2014 C’s demana la dimissió del regidor d’Esports per la polèmica horària del futbol base

19/12/2014 La candidata de C’s fa campanya a Can Sant Joan

22/12/2014 Crisi a Ciutadans Montcada?

23/12/2014 C’s repetirà el 7 de gener les votacions per escollir els 5 primers noms de la candidatura

PSC

14/11/2014 Els alcaldes de Montcada, Cerdanyola i Ripollet transmeten al CatSalut que no permetran una degradació del servei

22/12/2014 El PSC fa campanya de la seva gestió en el govern municipal

24/12/2014 El PSC torna a demanar incloure la construcció de l’hospital Ernest Lluch i dels instituts Miró i La Ribera

PP

18/12/2014 El PP recollirà joguines per als més necessitats

Les (possibles) noves candidatures que es presenten per al govern de Montcada i Reixac

10/12/2014 La CUP reitera el seu suport al col·lectiu Stop Pujades

22/12/2014 La CUP presenta el seu codi ètic, aquest dilluns al Brot

23/12/2014 La CUP es compromet a regenerar la vida política i fomentar la democràcia participativa

Podemos/Podem

11/06/2014 El nou partit polític podem es presenta avui a Montcada

18/09/2014 podem també demana la dimissió de María Elena Pérez

 

@D_Revolta #LVdR

lesveusderevolta@gmail.com

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s