Euroterminal presenta un ERO per acomiadar a 106 treballadores de L’Hospitalet.

B9ZFXawIIAAVS6Y

Un centenar de treballadors de l’empresa de L’Hospitalet Anovo Barcelona-Euroterminal, dedicada a la reparació de telèfons mòbils denuncien que la direcció ha plantejat un ERO per extinció de contractes a fi de traslladar tota la seva activitat de reparació de mòbils a Madrid, a la seu madrilenya d’Anovo

Anovo-Madrid “ha anat traient (tal com afirmen els treballadors) canals de reparació i han anat copiant logístiques d’aquí per reproduir-les a la seva seu al centre de la península, és a dir, ha tret la feina d’aquí i l’ha duta a Madrid”.

Aquest mati els treballadors i les treballadores d’Anovo per expressar el seu malestar, ja que consideren que aquest trasllat suposa deixar a l’atur a un centenar de persones, s’han concentrat a Barcelona al Passeig de Gràcia nº 6 davant l’oficina Orange, que és el principal client d’Anovo.

capgirembarcelona 009

Noticia relacionada:

Els grups del Parlament mediaran per evitar el tancament de planta Hospitalet. Barcelona, 4 feb. (EFE).

Els grups del Parlament s’han compromès avui a mediar davant l’empresa Euroterminal per evitar l’acomiadament del centenar de treballadors del seu centre de L’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), que es dedica a reparar telèfons mòbils per a l’operador Orange, segons han informat fonts sindicals.

El responsable de CCOO d’Indústria a Catalunya, Antoni Porcel, ha explicat a Efe que una delegació dels representants dels treballadors d’Euroterminal ha arrencat aquest compromís en una reunió que ha mantingut al Parlament amb els diferents grups, després de manifestar-se davant la cambra catalana.

L’empresa Euroterminal, pertanyent al grup Anovo, va presentar el passat 19 de gener un ERO per acomiadar els 100 treballadors del seu centre de l’Hospitalet, que pretén tancar per traslladar la càrrega de treball a Madrid.

Segons Porcel, la direcció d’aquesta empresa al·lega que Orange exigeix a les noves companyies licitadores del servei de reparació i logística que s’ubiquin a la Comunitat de Madrid per atendre tot el mercat nacional, cosa que afecta el centre de Barcelona.

Porcel considera que es tracta d’un cas de “deslocalització gratuïta”, ja que creu que no hi ha raons econòmiques ni productives que justifiquin el trasllat, pel que els treballadors han demanat la mediació dels partits polítics i del Govern d’Artur Mas.

Segons aquestes mateixes fonts, el grup de CiU ha assegurat que traslladarà el cas al departament d’Empresa i Ocupació, mentre que la resta de partits ha acordat remetre una carta a l’empresa per demanar que reconsideri el tancament de la planta de l’Hospitalet.

Via La Vanguardia

B9ZN6jOIEAAY3iY

Més informació: PqOrangeesquediaBcn @OrangeaBcn #EuroterminalSomos1

capgirembarcelona 007capgirembarcelona 005

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s