Capgirem la ciutat per Guanyar Barcelona.

Capgirem Barcelona

Dilluns 9 de Febrer de 2015 es va presentar a la cèntrica Plaça Catalunya la candidatura de ruptura a l’Ajuntament de Barcelona, aquesta candidatura és resultat d’un procés participatiu obert als veïns i veïnes amb més de 1.400 vots emesos i regida pels principis identificatius de ruptura amb el model dels darrers 30 anys a l’Ajuntament de Barcelona.

Els col·lectius i organitzacions que han donat suport a la constitució de la candidatura han estat: En Lluita, Lluita Internacionalista, Endavant, Arran, Coordinadora Obrera Sindica, SEPC, Partit Pirata, la CUP Barcelona i Els Verds-Alternativa Verda, quedant obert el procés a col·lectius, organitzacions i forces sindicals que s’hi vulguin adherir.

L’espai de confluència de persones provinents de diferents espais, agents i lluites polítiques i socials que s’han anat trobant en les diverses Trobades Populars Municipalistes van decidir durant la 3a Trobada Popular Municipalista aprofundir en l’articulació d’un espai polític de ruptura a la ciutat de Barcelona i començar un procés de constitució com a candidatura municipal sota els principis identificatius de ruptura, ja aprovats en darreres edicions.

capgirembarcelona 011

el 28 de febrer s’anunciarà el candidat

Seguint la metodologia de treball assembleària i de participació i empoderament actiu, durant el mes de febrer la candidatura promourà assemblees obertes als barris i districtes per decidir la llista electoral de la candidatura i el programa a nivell local. La proposta d’elaboració de llistes s’ha fet sota criteris de paritat de gènere i de projecte col·lectiu de persones representatives dels barris i de les lluites on la gent no es presenta, sinó que es proposada i, en cas d’acceptar ser candidat o candidata, ha d’estar d’acord i assumir el codi ètic, els principis d’intervenció política i el programa polític sorgits de la Trobada Popular Municipalista.

Noticies relacionades:

Portal CUP Barcelona; cup.cat

La CUP-Capgirem Barcelona enceta un procés assembleari per confeccionar la llista i el programa; ara.cat

Capgirem Barcelona, la marca de la CUP per a les municipals; vilaweb.cat

CUP -Capgirem presenta una candidatura “rupturista” a les municipals; btv.cat

La CUP es presenta a les municipals amb la marca Capgirem Barcelona: elpuntavui.cat

capgirembarcelona 023

Guanyem és ara… (#tododiossecambiadenombre)

“Ens poden treure el nom, però no la ciutat”

Avui dimarts 10 de febrer a les 11:00, en roda de premsa, s’anuncia el canvi de nom de Guanyem després que el regidor de Santa Maria de Palautordera Julià de Fabian López (Vallès Oriental) registrés Guanyem en tots els idiomes oficials a Espanya davant el Ministeri de l’Interior dos dies abans que els impulsors.

El registre del nom es va realitzar a traves de CenB –moviment que busca que els vots en blanc tinguin representació– i precursor de la plataforma Hartos.org.

A la roda de premsa Ada Colau i representants de Guanyem, ICV, EUiA, Podem Barcelona, Procés Constituent i Equo explicaran els continguts de l’acord de confluència per concórrer en una candidatura conjunta a les properes eleccions municipals a Barcelona.

Roda de premsa de la presentació de l’acord de cofluència.

Centre Cívic Pati Llimona. Sala Maria Aurèlia Capmany (C/Regomir, 3).

10 de Febrer de 2015, a les 11h.

guanyem1

Noticies Relacionades:

Ada Colau denuncia la usurpació de la marca Guanyem; elpais.com

Guanyem estudia cambiar de nombre tras el segundo veto de Interior; elpais.com

Guanyem llança la tovallola i es presentarà amb un nou nom; elpais.com

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s