La Veu de Montcada, o La Veu de Gerbolés?

Dijous 12 de febrer, La Veu Montcada publica una noticia relacionada amb les Municipals 2015 de Montcada i Reixac, una nota de premsa que el mateix coordinador de Ciudadanos Cs s’encarrega d’enviar a redacció.

Llegint aquesta nota de premsa a La Veu Montcada em crida l’atenció una part on David Gerbolés destaca que els components de la llista de C’s són “gent compromesa i sense cap passat polític que volen treballar per un canvi a Montcada”.

El motiu de la nota que David Gerbolés envia a la redacció del diari local, que la publica Silvia Alquezar, és per informar que es va presentar a la seu de Ciudadanos C’s untitledMontcada, els llocs del 6 al 10 de la seva candidatura a les eleccions municipals 2015.

La llista de la candidatura de Ciudadanos C’s Montcada encapçalada per Carmen Romero, ja va presentar els components del 2 al 5, amb polèmica inclòs (les altres veus), i van ser escollides David Gerboles, Óscar Pérez, Cristian Monclús i Eva Perea, els escollits que completen la llista fins al lloc 10 són Fernando Almansa, Juan Romero, Doly Escudero, Clemente Jiménez i Andrea Corpas.

Em sorprèn que David Gerbolés digui que a la llista de la candidatura de Ciudadanos Cs no hi ha cap persona amb un passat polític, ja que David Gerbolés té ja un bon curriculum polític. Intrigat, doncs volia esbrinar si aquest comentari es refereix a la resta dels candidats presentats, i ell s’exclou, llavors m’adreço via twitter amb David Gerbolés en varies ocasions per obtenir la resposta als meus dubtes; David Gerbolés menteix?, no s’explica bé? O és què vol esborrar el seu passat relacionat amb UPyD?

La resposta, de moment, res… silenci.

Currículum de David Gerbolés Pérez (UPyD).

Me he sentido desde muy joven motivado por la actividad cívica habiendo participado como simpatizante en numerosas iniciativas hasta que en Noviembre de 2007 me afilié a Ciudadanos-Partido de la Ciudadanía, donde colaboré activamente en la agrupación de Sabadell (Barcelona). Abandoné Ciudadanos en Noviembre de 2008 como consecuencia de la deriva que tomaba y me interesé por UPyD como alternativa más creíble y acabe afiliándome colaborando en el área de comunicación como coordinador del boletín semanal Unidadigital, además de ser responsable de organización de UPyD Sabadell.

Opinió recollida forum UPyD de David Gerbolés opinant d’Albert Rivera:

“Señor Rivera los que hemos estado en Ciutadans y tuvimos que salir asqueados con sus prácticas, no le creemos nada de lo que dice. Mi voto será para UPyD, sin duda…”

imagesCA5NZ0HU

@D_Revolta

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s