qui som?

 

 

 untitled

Propaganda i agitació com eina de transformació social!

Territori, Medi Ambient, Ecologia, Moviments Socials, Lluites Populars, Transformació Social, Reivindicacions, Història, Cultura, Informació, anàlisis, Opinió, Debat, Successos…Ciutat Meridiana, Torre Baró, Vallbona, Nou Barris, Barcelona, Montcada i Reixac, Vallès Occidental, Vallès Oriental, Barcelonès Nord, Catalunya i altres territoris…

 

Les Veus D’Revolta – Observatori de Moviments Socials

Comencem aquesta nova aventura interessats en donar a conèixer les diferents lluites socials i causes que tenim al carrer donant veu a les alternatives que es presenten i que treballen per la transformació social: assemblees, col·lectius, entitats, personatges….

La funció de LVd’R és d’ésser observador de l’actual situació que ens a tocat viure, i que està fent molt mal a les classes més populars: Pobresa, desnonaments, classisme, atur…

A qui volem donar veu?

Donem veu a la gent que s’organitza per enduu la rauxa al carrer.

Donem veu a aquells que esclaten per la desesperació, que esclaten contra la apatia i que busquen un canvi social on totes siguem menys diferents en condicions de vida.

 

Què volem?

Promoure la participació ciutadana com eina de transformació social.

Volem promoure a més la participació activa des de la xarxa fent assemblees virtuals on podem plasmar idees i prendre decisions, encara que també intentarem promoure assemblees al carrer, per fer-nos visibles.

Nostre funció com Observatori de Moviments Social, és recollir els diferents moviments que han sigut transcendents al passat i que han lluitat i lluiten per la transformació social, des del segle XX fins la data d’avui.

Volem mostrar com els canvis socials neixen moltes vegades gràcies a les empenta del poble, i no per decisions de polítics que no veuen més enllà del seu escó i solament es mouen per interessos partidistes.

Volem plasmar les denuncies i fets que es van succeint al nostre entorn, però també volem donar veu a diferents personatges des d’una secció d’entrevistes.

 

Entrevistes, opinions.

LVd’R no es fa responsable de les opinions dels col·laboradors i a alguns casos entrevistarem a gent que prevenen de moviments i/o partits polítics no afins a la nostre visió i pràctica de les formes de transformació social, però creiem oportú donar veu a personatges fora d’aquest context, ja que es una manera de contrastar i crear debat. Avui es parla molt de transparència, i nostre finalitat és aquesta, que la gent tingui un mitja per conèixer qui hi ha darrera d’un partit polític, d’un col·lectiu…

Amb aquest propòsit vam néixer, es volia realitzar i publicar una sèrie  d’entrevistes a diferents representants de partits polítics de Montcada i Reixac, als que vam convidar. Avui continuem a l’espera d’alguna resposta per part d’alguns convidats, encara que ja els vam comentar que aquestes entrevistes les volíem publicar abans de finalitzar l’any 2013.

 

Que farem?

A part de què volem, farem exposicions, xerrades, debats, jornades de propaganda i agitació i publicarem articles que ens vagi arribant des dels col·laboradors: opinions, informació…

Per ara s’ha començat a promoure una assemblea per organitzar i promoure unes Jornades de Revolta a Montcada i Reixac i el passat 15 de febrer vam organitzar la Xerrada-Debat a Ciutat Meridiana sobre història, lluites i reivindicacions de ahir i demà.

Com apostem per la transformació social des de la participació, des de la col·laboració, doncs no volem ni podem plasmar per ara nostre futur a quatre línies, ja que el futur tampoc està escrit.

L’objectiu de moment és mantenir LVd’R com un lloc de trobada, d’espai d’opinió, propagant mogudes i agitant la revolta.

 

Salut, ens veiem al carrer…

 

lesveusderevolta@gmail.com

@D_Revolta  #LesVeusDeRevolta

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s